logo

•• Súbor multimediálnych pomôcok ••


Súbor multimediálnych pomôcok vydaný Trnavskou univrezitou v Trnave, v rámci riešenia štátnej úlohy výskumu a vývoja Výživa a zdravie vo výchove a vzdelávaní.

Mária Martinkovičová, Ján Reguli
Aditíva v potravinách - nevyhnutnosť alebo hrozba?


Milan Melicherčík, Danica Melicherčíková
Chemické prvky v ľudskom organizme 

Mária Ganajová
Chémia v kuchyni
Chémia vybraných potravín I.,
Chémia vybraných potravín II.

 

Zdroj:
Trnavská Univerzita v Trnave
 

PRIHLÁSENIE
novinky
17.11.2023
Vážení učitelia, milí žiaci, ďakujeme všetkým aktívnym školám za účasť a gratulujeme ví...
02.11.2023
Vážení učitelia, milí žiaci, tešíme sa z množstva súťažných príspevkov, ktoré ste zaslali do akt...
28.10.2023
Ďakujeme za všetky aktivity, ktoré ste počas XI. ročníka Týždňa Hovorme o jedla spoločne na školách pripravili a z...
16.10.2023
Pár fotografií z dnešnej tlačovej besedy k zahájeniu XI. ročníka týždňa Hovorme o jedle, ktorá sa uskutočnila na ...